Redin Kingsley

Redin Kingsley

Acting

Birthday

N/A

Gender

Male

Place of Birth

Also know as

Redin Kingsly

Biography

Redin Kingsley is an Indian actor and dancer who works in Tamil-language films in comedic roles.

Acting
இடியட்
6.0

(2022) Idiot

as ---

கோலமாவு கோகிலா
6.8

(2018) Kolamavu Kokila

as ---

டாக்டர்
6.4

(2021) Doctor

as Bhagat

பீஸ்ட்
5.4

(2022) Beast

as Jack

கூர்க்கா
4.5

(2019) Gurkha

as ---

A1
3.1

(2019) A1

as Mani

அண்ணாத்த
4.8

(2021) Annaatthe

as Nattadurai's Brother In Law

சப்தம்
5.6

(2025) Sabdham

as Arogiyam

காத்து வாக்குல ரெண்டு காதல்
5.4

(2022) Kaathuvaakula Rendu Kaadhal

as Arnold

பத்து தல
6.3

(2023) Pathu Thala

as Kuttaparai

ருத்ரன்
4.7

(2023) Rudhran

as Sketch

நாய் சேகர் Returns
7.1

(2022) Naai Sekar Returns

as ---

அன்னபூரணி
5.3

(2023) Annapoorani

as ---

Agent கண்ணாயிரம்
6.5

(2022) Agent Kannayiram

as ---

டிடி ரிட்டர்ன்ஸ்
5.9

(2023) DD Returns

as Benny

ஜெயிலர்
6.6

(2023) Jailer

as Dhivya Nathan

காரி
0.0

(2022) Kaari

as ---

வள்ளி மயில்
0.0

Valli Mayil

as ---

ది వారియర్
4.9

(2022) The Warriorr

as Accused in the cell

Coffee with காதல்
6.8

(2022) Coffee With Kadhal

as ---

ஹிட்லர்
2.5

(2024) Hitler

as ---

80's பில்டப்
5.2

(2023) 80's Buildup

as Visithraguptan

கான்ஜூரிங் கண்ணப்பன்
6.2

(2023) Conjuring Kannappan

as Dr. Johnny

வா வரலாம் வா
0.0

(2023) Va Varalam Va

as ---

மார்க் ஆண்டனி
6.0

(2023) Mark Antony

as Maserati

சொப்பன சுந்தரி
5.6

(2023) Soppana Sundari

as ---

ரிவால்வர் ரீட்டா
0.0

(2025) Revolver Rita

as ---

Repeat ஷு
0.0

(2022) Repeat Shoe

as ---

கோஸ்டி
4.5

(2023) Ghosty

as ---

கட்டா குஸ்தி
5.8

(2022) Gatta Kusthi

as ---

0.0

Jalsa

as ---

தி பாய்ஸ்
8.0

(2024) The Boys

as Naai Saamiyar

கங்குவா
3.9

(2024) Kanguva

as Accelerator

ஹிட் லிஸ்ட்
5.0

(2024) Hit List

as ---

ப்ளடி பெக்கர்
6.0

(2024) Bloody Beggar

as Hariharan

ഭ. ഭ. ബ.
0.0

(2025) Bha. Bha. Ba.

as ---

வாஸ்கோடகாமா
6.0

(2024) Vasco Da Gama

as ---

Sarakku
0.0

Sarakku

as ---

நெற்றிக்கண்
5.9

(2021) Netrikann

as Babu

சென்னை சிட்டி கேங்ஸ்டர்ஸ்
10.0

(2025) Chennai City Gangsters

as Nettai

క
6.4

(2024) KA

as ---

മൈനേ പ്യാർ കിയ
4.5

(2025) Maine Pyar Kiya

as Lara

ஜாலியோ ஜிம்கானா
0.0

(2024) Jolly O Gymkhana

as ---

ஸ்வீட் ஹார்ட்
4.4

(2025) Sweetheart!

as ---

ಮ್ಯಾಕ್ಸ್
6.0

(2024) MAX

as ---

குட் பேட் அக்லி
6.1

(2025) Good Bad Ugly

as Unnamed Prisoner

பேபி பேபி
0.0

(2025) Baby & Baby

as Kuzhanthaivelu

பேபி பேபி
0.0

(2025) பேபி பேபி

as Kuzhanthaivelu

ഡിയർ സ്റ്റുഡന്റസ്
0.0

Dear Students

as ---

Leg Piece
0.0

(2025) Leg Piece

as ---

பெருசு
5.8

(2025) Perusu

as Auto Driver

டெவில்'ஸ் டபுள் நெக்ஸ்ட்டு லெவல்
6.6

(2025) Devil's Double Next Level

as Gopal

ஓஹோ எந்தன் பேபி
5.5

(2025) Oho Enthan Baby

as King

இவன் தந்திரன் 2
0.0

Ivan Thanthiran 2

as ---

முதல் பக்கம்
0.0

(2025) Muthal Pakkam

as ---

பிளாக்மெயில்
10.0

(2025) Blackmail

as ---

கட்டா குஸ்தி 2
0.0

Gatta Kusthi 2

as ---

0.0

Umapathy Directorial

as ---

மாஸ்க்
7.0

(2025) Mask

as ---