Munishkanth

Munishkanth

Acting

Birthday

1978/06/30 (46 years old)

Gender

Male

Place of Birth

Madathukulam, Tamil Nadu, India

Also know as

Muniskanth, Muneeskanth, Muneeshkanth, Ramadoss, Ramadass, Ramdass, Munish Kanth, Ramdoss, Mundasupatti Ramdoss

Biography

Ramdoss, better known as Munishkanth, is an Indian film actor who appears in Tamil language films. He had notable roles in films, including Mundasupatti, Maanagaram, Maragadha Naanayam and Ratsasan.

Acting
பிளான் பண்ணி பண்ணனும்
5.5

(2021) Plan Panni Pannanum

as ---

விநோதய சித்தம்
5.0

(2021) Vinodhaya Sitham

as Kicha

டான்
6.2

(2022) Don

as Professor Azhagu

முருங்கைக்காய் சிப்ஸ்
3.5

(2021) Murungakkai Chips

as ---

கழுவேத்தி மூர்க்கன்
7.5

(2023) Kazhuvethi Moorkkan

as Unmai

டக்கர்
5.2

(2023) Takkar

as ---

மகாராஜா
7.9

(2024) Maharaja

as Constable Kuzhandhaivelu

ஹாஸ்டல்
2.0

(2022) Hostel

as Sathappan

Agent கண்ணாயிரம்
6.5

(2022) Agent Kannayiram

as ---

ட்ரிக்கர்
4.5

(2022) Trigger

as ---

ஆலம்பனா
0.0

(2025) Aalambana

as Genie

இன்ஃபினிட்டி
8.0

(2023) Infinity

as ---

காடப்புறா கலைக்குழு
0.0

(2023) Kaadapura Kalaikuzhu

as Pavadaisamy

DD Returns
5.9

(2023) DD Returns

as ---

பாட்னர்
5.0

(2023) Partner

as ---

வீரன்
5.7

(2023) Veeran

as Perusu

80's பில்டப்
5.2

(2023) 80's Buildup

as Chithiraguptan

நதி
0.0

(2022) Nadhi

as Manikkam

முண்டாசுப்பட்டி
7.3

(2014) Mundasupatti

as Muniskanth

கடாவர்
6.1

(2022) Cadaver

as ---

திருச்சிற்றம்பலம்
7.4

(2022) Thiruchitrambalam

as Subbaraj

தக்ஸ்
3.0

(2023) Thugs

as ---

மறக்குமா நெஞ்சம்
0.0

(2024) Marakkuma Nenjam

as Karthikeyan

கட்டா குஸ்தி
5.8

(2022) Gatta Kusthi

as ---

யூகி
6.0

(2022) Yugi

as ---

நாய் சேகர் Returns
7.0

(2022) Naai Sekar Returns

as ---

மாப்ள சிங்கம்
5.1

(2016) Mapla Singam

as Mahesh Babu

Aavi Kumar
4.0

(2015) Aavi Kumar

as ---

லத்தி Charge
6.8

(2022) Laththi Charge

as Pannerselvam

டபுள் டக்கர்
5.0

(2024) Double Tuckerr

as Left

பி.டி சார்
8.6

(2024) PT Sir

as Marimuthu

144
5.2

(2015) 144

as Surya

புரூஸ் லீ
3.5

(2017) Bruce Lee

as Godfather (Ramdoss)

பசங்க 2
7.4

(2015) Pasanga 2

as Kathir

டார்லிங் II
4.3

(2016) Darling 2

as Valparai Varadhan

போக்கிரி ராஜா
4.0

(2016) Pokkiri Raja

as Munusu

இங்க நான் தான் கிங்கு
5.0

(2024) Inga Naan Thaan Kingu

as ---

பத்து எண்றதுக்குள்ள
4.5

(2015) 10 Endrathukulla

as Driving instructor's boss

இன்று நேற்று நாளை
7.7

(2015) Indru Netru Naalai

as ---

7.0

(2014) Megha

as ---

Pizza 2: Villa
5.8

(2013) Pizza 2: Villa

as Police Officer

சூது கவ்வும்
7.1

(2013) Soodhu Kavvum

as ---

சவாரி
5.5

(2016) Sawaari

as Sathish

ஹிட் லிஸ்ட்
0.0

(2024) Hit List

as ---

ஒரு நாள் கூத்து
7.0

(2016) Oru Naal Koothu

as ---

மோ
7.3

(2016) Mo

as Joseph Chellappa

மாநகரம்
7.6

(2017) Maanagaram

as Winnings

எத்தன்
6.5

(2011) Eththan

as ---

கடல்
5.6

(2013) Kadal

as Masilamani

எனக்குள் ஒருவன்
6.8

(2015) Enakkul Oruvan

as ---

மரகத நாணயம்
6.7

(2017) Maragadha Naanayam

as 'Nochchukuppam' Ramdoss / Chidambaram

போங்கு
6.0

(2017) Bongu

as Mani

கடைசி உலகப் போர்
7.5

(2024) Kadaisi Ulaga Por

as Das

வாஸ்கோடகாமா
0.0

(2024) Vasco Da Gama

as ---

குலேபகாவலி
5.8

(2018) Gulaebaghavali

as Munish

சென்னையில் ஓரு நாள் 2
7.0

(2017) Chennaiyil Oru Naal 2

as ---

வேலைக்காரன்
7.0

(2017) Velaikkaran

as Karpaga Vinayagam

கலகலப்பு 2
4.5

(2018) Kalakalappu 2

as Auditor Muthu Kumar

களவாணி மாப்பிள்ளை
7.5

(2018) Kalavani Mappillai

as Villangam

சண்டக்கோழி 2
4.8

(2018) Sandakozhi 2

as Murugan

கொரில்லா
3.7

(2019) Gorilla

as ---

பேட்ட
7.1

(2019) Petta

as Chittu

கனா
7.6

(2018) Kanaa

as Patchamuthu

ஓடவும் முடியாது ஒளியவும் முடியாது
7.0

(2023) Odavum Mudiyadhu Oliyavum Mudiyadhu

as ---

ப்யார் ப்ரேமா காதல்
5.6

(2018) Pyaar Prema Kaadhal

as ---

ராட்சசன்
7.4

(2018) Ratsasan

as Doss

அடங்க மறு
7.4

(2018) Adanga Maru

as Constable Ramadass

வாட்ச்மேன்
5.0

(2019) Watchman

as Bala's uncle

கண்ணும் கண்ணும் கொள்ளையடித்தால்
6.8

(2020) Kannum Kannum Kollaiyadithaal

as ---

தமிழரசன்
2.8

(2023) Tamilarasan

as ---

பெட்ரோமாக்ஸ்
6.1

(2019) Petromax

as Senthil

மித்ரன்
0.0

Mithran

as ---

கிளாப்
7.2

(2022) Clap

as Babu

தனுசு ராசி நேயர்களே
4.8

(2019) Dhanusu Raasi Neyargalae

as Karupasamy

இரண்டாம் உலகப்போரின் கடைசி குண்டு
6.6

(2019) Irandam Ulagaporin Kadaisi Gundu

as ---

மார்க்கெட் ராஜா MBBS
1.5

(2019) Market Raja MBBS

as ---

பட்டாஸ்
6.2

(2020) Pattas

as ---

நான் சிரித்தால்
5.8

(2020) Naan Sirithal

as Manikkam

எட்டுத்திக்கும் பற
0.0

(2020) Ettu Thikkum Para

as ---

வால்டர்
4.0

(2020) Walter

as Journalist

க/பெ. ரணசிங்கம்
7.0

(2020) Ka/Pae. Ranasingam

as Ranasingam's friend

அண்டாவ காணோம்
0.0

(2020) Andava Kaanom

as ---

ஈஸ்வரன்
4.5

(2021) Eeswaran

as Maragathamani

பேச்சுலர்
5.3

(2021) Bachelor

as Lanthus

சர்தார்
7.1

(2022) Sardar

as Paavadaisami

டிக்கிலோனா
6.0

(2021) Dikkiloona

as Arivu

கேங்கர்ஸ்
0.0

(2025) Gangers

as ---

பெருசு
0.0

(2025) Perusu

as Singaram Chithappa

விலங்கு
8.6

(2022) Vilangu

as SI Uthaman

Postman
0.0

(2019) Postman

as Raja