G. Marimuthu

G. Marimuthu

Acting

Birthday

1967/12/07

Day of death

2023/09/08 (55 years old)

Gender

Male

Place of Birth

Tamilnadu, India

Also know as

Marimuthu

Biography

G. Marimuthu is an Indian film director and actor, who has worked in the Tamil film industry.

Acting
பிளான் பண்ணி பண்ணனும்
5.5

(2021) Plan Panni Pannanum

as ---

ருத்ர தாண்டவம்
3.0

(2021) Rudra Thandavam

as ---

மாயோன்
4.8

(2022) Maayon

as Minister Selvadurai

IPC 376
5.3

(2021) IPC 376

as ---

Son épouse
5.2

(2014) His Wife

as Dealer 2

மருத
8.0

(2022) Marutha

as ---

எனிமி
6.7

(2021) Enemy

as Eashwara Moorthy

கண்ணை நம்பாதே
5.2

(2023) Kannai Nambathe

as Azhagar

விசித்திரன்
7.5

(2022) Visithiran

as ---

சிவரஞ்சனியும் இன்னும் சில பெண்களும்
8.0

(2021) Sivaranjiniyum Innum Sila Pengalum

as ---

अतरंगी रे
6.6

(2021) Atrangi Re

as Mandy's Father

அன்பறிவு
6.2

(2022) Anbarivu

as Kayal's Father

கார்பன்
6.0

(2022) Carbon

as Subburayan

நாற்காலி
0.0

Naarkaali

as ---

ஜெயிலர்
6.7

(2023) Jailer

as Panneeru

வீரமே வாகை சூடும்
6.4

(2022) Veerame Vaagai Soodum

as Ponnusamy

தீராக்காதல்
7.2

(2023) Theera Kaadhal

as ---

இந்தியன் II: Zero Tolerance
3.2

(2024) Indian 2: Zero Tolerance

as Chokkalingam, Chitra's uncle

0.0

(2022) Muthal Manithan

as ---

வித்தைக்காரன்
0.0

(2024) Vithaikkaaran

as ---

ரெட் சாண்டல் வுட்
8.2

(2023) Red Sandal Wood

as ---

கூகுள் குட்டப்பா
5.7

(2022) Koogle Kuttappa

as ---

விக்ரம்
7.7

(2022) Vikram

as Commissioner of Police

0.0

Manjal Kudai

as ---

எண்ணித்துணிக
7.0

(2022) Yenni Thuniga

as ---

0.0

Untitled Vikranth Movie

as ---

అతర్వ
0.0

(2023) Atharva

as ---

Ulagammai
0.0

(2023) Ulagammai

as ---

தூக்குதுரை
5.5

(2024) Thookudurai

as Mahendra Varman

கங்குவா
4.2

(2024) Kanguva

as ---

திருநாள்
6.0

(2016) Thirunaal

as ---

The Proof
0.0

(2024) The Proof

as ---

வீரசிவாஜி
3.5

(2016) Veerasivaji

as ---

5.9

(2015) Uppu Karuvadu

as Chinnavar

கொம்பன்
5.6

(2015) Komban

as Pattasu

ஆரோகணம்
8.5

(2012) Aarohanam

as Vallimuthu

குற்றமே தண்டனை
7.4

(2016) Kuttrame Thandanai

as ---

புகழ்
4.8

(2016) Pugazh

as Councilor Das

கொடி
6.1

(2016) Kodi

as Marimuthu

எமன்
6.4

(2017) Yaman

as Manimaran

ஜீவா
7.1

(2014) Jeeva

as Jeeva's father

2.2

(2016) Pagiri

as ---

வீராயி மக்கள்
0.0

(2024) Veerayi Makkal

as ---

உயிர் தமிழுக்கு
6.5

(2023) Uyir Thamizhukku

as ---

பைரவா
5.6

(2017) Bairavaa

as Doctor Pandurangan

கருடன்
6.5

(2024) Garudan

as Aadhi's father (Portrait Presence only)

யாக்கை
3.6

(2017) Yaakkai

as ---

த்ரிஷா இல்லனா நயந்தாரா
5.3

(2015) Trisha Illana Nayanthara

as Jeeva's father

எனக்கு வாய்த்த அடிமைகள்
6.9

(2017) Enakku Vaaitha Adimaigal

as ---

மருது
6.1

(2016) Maruthu

as Bhagyam's Father

மாப்ள சிங்கம்
5.1

(2016) Mapla Singam

as Elamaran

கிருமி
5.4

(2015) Kirumi

as Mathiarasu

நிமிர்ந்து நில்
7.2

(2014) Nimirndhu Nil

as Traffic inspector

யுத்தம் செய்
7.3

(2011) Yuddham Sei

as Esakki Muthu

நகர்வலம்
0.0

(2017) Nagarvalam

as ---

ரூபாய்
6.7

(2017) Rubaai

as ---

கூட்டத்தில் ஒருத்தன்
7.0

(2017) Kootathil Oruthan

as Arvind's Father

மகளிர் மட்டும்
6.8

(2017) Magalir Mattum

as Rani's Father

மதுரவீரன்
6.0

(2018) Madura Veeran

as Pattaiyar

கடைக்குட்டி சிங்கம்
6.7

(2018) Kadaikutty Singam

as Maligai Manala Sendayar

காட்டு பைய சார் இந்த காளி
0.0

(2018) Kaatu Paya Sir Intha Kaali

as ---

பரியேறும் பெருமாள்
8.2

(2018) Pariyerum Perumal

as Jothi Mahalakshmi's Father

சர்வம் தாளமயம்
7.0

(2019) Sarvam Thaala Mayam

as Police Officer

சத்ரு
6.4

(2019) Sathru

as ---

மெஹந்தி சர்க்கஸ்
6.0

(2019) Mehandi Circus

as Raajangham

சர்பத்
5.0

(2021) Sarbath

as ---

களத்தில் சந்திப்போம்
5.8

(2021) Kalathil Santhippom

as Kasi

சங்கத்தமிழன்
4.5

(2019) Sangathamizhan

as ---

துப்பாக்கி முனை
4.8

(2018) Thuppakki Munai

as Police inspector

பப்பி
4.8

(2019) Puppy

as ---

சண்டக்கோழி 2
4.8

(2018) Sandakozhi 2

as Villager

இரண்டாம் உலகப்போரின் கடைசி குண்டு
6.6

(2019) Irandam Ulagaporin Kadaisi Gundu

as ---

நான் சிரித்தால்
5.8

(2020) Naan Sirithal

as Minister

காட் ஃபாதர்
6.0

(2020) God Father

as ---

லாபம்
3.0

(2021) Laabam

as ---

புலிக்குத்தி பாண்டி
4.5

(2021) Pulikkuthi Pandi

as ---

எம்ஜிஆர் மகன்
2.7

(2021) MGR Magan

as Police inspector

பூமி
4.4

(2021) Bhoomi

as Gnanasambandam

சங்கத்தலைவன்
4.0

(2021) Sangathalaivan

as ---

சுல்தான்
5.3

(2021) Sulthan

as ---

தற்றோம் தூக்கிறோம்
4.0

(2020) Thatrom Thookrom

as ---

ഷൈലോക്ക്
3.1

(2020) Shylock

as Chithappa

குருதிக்களம்
0.0

(2021) Kuruthi Kalam

as Periyasami

Journey
7.0

(2024) Journey

as ---

தமிழ்ராக்கர்ஸ்
6.1

(2022) TamilRockerz

as ---